88957681

09126754593

تولید کننده اکسید منیزیم : پانل منيزيم، منیزیم بورد، بورد منیزیم یا دیوارهای پانل منیزیم ، پانل منیزیم دیوار

تولید کننده اکسید منیزیم /images/news/master/2018-05-29_17-32-57_Board2.jpg

تولید کننده اکسید منیزیم : منیزیم بورد یا دیوارهای پانل منیزیم یا پانل منيزيم یا بورد منیزیم محصولی است که از ترکیب اکسید منیزیم، کلرید منیزیم و افزودنی های دیگر به صورت ورقه های درحد چند میلیمتر تا سانتی متر ساخته می شوند و امروزه کاربرد آن در صنعت ساختمان سازی و بخصوص برج سازی بسیار حیاتی است. مهمترین مشخصه های پانل منيزيم یا بورد منیزیم عبارتند از وزن سبک، نسوز، محفاظت در برابر اشعه، اجرای سریع و آسان، دستیابی به فضای مفید بیشتر، کاهش وزن ساختمان، عایق حرارت، برودت، صدا، رطوبت، مقاوم در برابر حشرات, آنتی باکتریال و ضد کپک زدگی
اداوه مطالب از لینک زیر>
https://kargosha.com/fa/content/id/500/%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%85-(MgO-Boards)

اکسید منیزیم یک ماده ی معدنی تطبیق پذیر است که هنگامی که به عنوان بخشی از یک مخلوط سیمانی مورد استفاده واقع شده و وارد یک روند عمل آوری مناسب و ممارست در این روند شود، به شکل پانل های سیمانی نازکی قالب ریزی می شود که این محصول در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد.

پنل های اکسید منیزیم یا (MgO Boards) محصولی است سازگار با محیط زیست از نوع پنل های پوششی که به صورت پیش ساخته و فاقد عایق است که جایگزینی است برای کلیه پنل های پوششی گچی، سیمانی و چوبی و می توان آن را در بخش های مختلف ساختمانی، از جمله کف، سقف، دیوار و نما مورد استفاده قرار داد. مقاومت و استحکام قابل ملاحظه این محصول به دلیل وجود پیوند بین اتم های منیزیم و اکسیژن که مولکول اکسید منیزم را شکل می دهد، است.

لازم به ذکر است که در صورت کاربرد این محصول به صورت ترکیبی با مواد عایقی همچون XPS، ESP، پشم سنگ، فوم پلی اورتان و فایبر گلاس می تواند عایق حرارتی، صوتی یا رطوبتی مقاوم تری ایجاد گردد.

در مقایسه این محصول با محصولات مشابه، پنل های اکسید منیزیم ازDry Wall سخت تر هستند و به نوعی شبیه سمنت برد ها هستند. این محصول به گونه ای که ترکیبی از عملکرد Dry Wall و سمنت برد است عمل می کند. لذا این ذهنیت در مورد ورق های اکسید منیزیم وجود دارد که آنها نوعی ورق پوششی همانندDry wall یا سمنت برد ها می باشند اما در حقیقت خواص بسیار پیشرفته تری را دارا هستند. از آن جمله می توان به مقاومت حرارتی بالای این محصول، قابلیت عدم فرسایش در مجاورت هوا، استحکام بالا و مقاومت در برابر قارچ و کپک را نام برد.

پنل های اکسید منیزیم در فرم های گوناگونی یافت می شوند و ابعاد و ضخامت های متفاوتی را بسته به اینکه مورد استفاده چه بخشی از ساختمان قرار می گیرند، دارا هستند. رتبه های متفاوتی نیز برای این محصول در نظر گرفته شده است. از آن جمله می توان به سطوح نرم، بافت زبر و رتبه های کاربردی متفاوت آن اشاره نمود. این محصول در سه رنگ سفید، خاکستری و بژ یافت می شود و اکثر کارخانه های تولید کننده این محصول در آسیا واقع هستند.
پنل های اکسید منیزیم از پنج لایه اصلی تشکیل شده اند:

لایه سطح رویی یا بیرونی
لایه شبکه ی فایبر گلاس تقویت شده که باعث استحکام و مقاومت ورق می شود.پنل های اکسید منیزیم
لایه پر کننده (شامل عامل چسبانده ی منیزیم به سیمان، پرلیت و خاک اره).
لایه دوم تقویتی از شبکه ی فایبر گلاس
لایه پر کننده سطح پشت ورق


مزایا:

این ورق ها بسیار سبک هستند.
در برابر ضربه،حریق، رطوبت، و نفوذ حشرات مقاوم است.
ضد کپک و ضد قارچ است.
بدون گرد و غبار سمی بوده و لذا سرطان زا نمی باشند.
به ابزار خاصی جهت برش نیاز ندارد.
در تمامی اجزای ساختمانی، دیوار های درونی و بیرونی، کف و سقف به صورت ترکیبی قابل کاربرد است.
این محصول سبز بوده، دوستدار محیط زیست بوده و قابل بازیافت است.
معایب:

مواد خام جهت تولید این مصالح در چین موجود می باشد و دولت های محلی چینی صادرات این مواد خام را متوقف کرده اند. لذا این جزء مصالح بومی نیست.
همانند همه ترکیبات سیمانی، سیمان های منیزیمی نیز در طی مراحل عمل آوری و پخت مستلزم مراقبت زیاد و همچنین صرف وقت و هزینه ی زیادی است. لذا بسیاری از برند های دیگر وجود دارند که محصولات خود را با قیمت پایین تر و قابلیت آماده سازی آسان تر عرضه می کنند.
پنل های اکسید منیزیم شیوه منحصر به فردی در نصب دارند و نیاز است که برای جلوگیری از بروز مشکل هنگام نصب با استفاده از توصیه های کارخانه کار دنبال شود.
بسیاری ار این پنل ها با سیمان سورل (Sorel Cement) محافظت می شوند که این نوع سیمان قدرت زیادی در رطوبت دارد و در صورت نصب این مصالح در مناطق مرطوب پدیده ای در این مصالح رخ می دهد که به «ورق گریان» معروف است به طوریکه از پانل ها قطرات آب می چکد.
کلرید موجود در این مصالح محیطی خورنده برای چفت ها و استاد های فلزی که این مصالح را نگه می دارد ایجاد می کند.

موارد استفاده:

در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان ها با کاربری گوناگون
به عنوان روکش خارجی مصالح
به عنوان پوشش خارجی دیوار های داخلی و سقف
به عنوان دیوار جدا کننده یا پارتیشن در بخش های داخلی ساختمان
در جایی که عایق ضد حریق و عایق ضد رطوبت مورد نیاز است
در جایی که سطح بالایی از عایق صوتی مورد نیاز است مانند استودیو های صدا برداری
در جاهایی که استفاده از مصالح ضد حریق ضروری است مانند مراکز خرید
در جاهایی که به مصالح با استحکام بالا و مقاوم در برابر زلزله نیاز است مانند مدارس و هتل ها
اجرای سقف و کف های کاذب ساختمانی
به عنوان پوشش نهایی نما
به عنوان پوشش محافظ زیرین تایل ها و کف
به عنوان دیوار های داخلی، خارجی، کف و سقف ساختمان های پیش ساخته با اسکلت فلزی
در صنعت تولید اثاث منزل، مانند کمد، قفسه، کابینت و... ، جایگزینی برای MDF و HDF
در ستون، طاق، زیر طاق
در صنعت کشتیرانی، هواپیماسازی، صنایع نظامی و ...
پارتیشن بندی قطار ها و اتوبوس ها
در طیف گسترده ای از کاربری های مختلف، تجهیزات پزشکی و جلوگیری از نفوذ اشعه ی X-Ray.
ساخت فضا های خنک مانند سردخانه ها
وش نصب و اجرا:

پنل های اکسید منیزم را می توان به آسانی علامت گذاری کرد، با ابزار های متعارف برید، کوتاه کرده و شکل داد. آنها قابلیت دریل شدن، اره شدن و نصب شدن بر روی قاب های فلزی (عضو مخصوص نصب این مصالح) را دارا می باشند. سیستم های متفاوتی برای نصب این پنل ها بسته به شرایط وجود دارد که بهترین روش Dry wall می باشد.

هنگام انبار کردن این مصالح باید مد نظر داشت که این مصالح بر روی سطح صاف و مسطح انبار شوند. همچنین می بایستی این اطمینان حاصل شود که کلیه ی ورق ها با پوشش و در جای خشک انبار می شوند. چنانچه ورق ها مرطوب باشند قبل از نصب بایستی خشک شوند در هنگام حمل بایستی ورق ها به صورت عمودی حمل شوند، حمل افقی ورق ها باعث ایجاد خمش و شکستن ورق ها می شود.

الزامات نصب:

ترکیب این مصالح با عایق صوتی و حرارتی در هنگام استفاده به عنوان دیوار بین واحد ها یا دیوار های خارجی به کیفیت کاربردی این مصالح می افزاید.
مهار بندی قائم، بنا به توصیه ی آیین نامه، در اجرای این مصالح برای دهانه های وسیع و قاب های ساختمانی بزرگ بسیار موثر است.
در هر مرحله از نصب بایستی تراز کنترل شود.
پیچ ها به صورت زیگزاگ و تا حد ممکن محکم نصب شوند. این امر به افزایش مقاومت برشی و جلوگیری از لق شدن و افتادن پنل ها کمک می کند.
تا حد ممکن پیچ در نیمه ی سمت جان پروفیل نصب شود. این امر از خم شدگی پروفیل نگهدارنده پنل توسط پیچ جلوگیری می کند.
دقت شود تا در اتصال این سازه به دیوار آجری، پیچ با دیوار درگیری کامل برقرار کند. از رول پلاک یا چسب های مخصوص ساختمانی می توان جهت درگیری بهتر در دیوار های سست استفاده نمود.
محل رسیدن لبه ی پنل ها به یکدیگر بایستی بر روی سازه قرار بگیرند.
سازه نگهدارنده ورق ها از طرف عرضی حداقل دو قسمت و از طرف طولی حداقل سه قسمت از ورق را بایستی پوشش دهد. تنظیم فواصل بین این سازه های نگهدارنده بایستی به گونه ای باشد که اثرات مکش یا فشار باد خنثی شود.
اتصالات نبایستی از 51 میلیمتر از گوشه به یکدیگر نزدیکتر باشند و از همان گوشه با پیچ مجاور نبایستی کمتر از 102 میلی متر فاصله داشته باشند.
انتهای پنل ها بایستی با اتصالات تقویت شود.
در صورتی که سازه ی پشتیبان از مقاطع چوبی شکل گرفته است، بایستی تمهیدات لازم برای جلوگیری از نفوذ حشرات خورنده و پوسیدگی اعمال شود.
بسته به ضخامت و وزن پنل ها، فواصل بین پیچ ها برای جلوگیری از برش پانچ بین 15 الی 25 سانتی متر متغیر است.
دقت شود تا در هنگام پیچ کاری سر پیچ با سطح پنل همباد شود.
در کلیه ی شکستگی ها و زوایا استفاده از توری مش کرنربید توصیه می شود.
فوم سایلنس ضد ارتعاش صوت، در زیر محل پیچ ها در محل هایی که کاهش حجم صوت مد نظر است مورد استفاده قرار می گیرد.
چنانچه مقاومت در برابر حریق مد نظر باشد، می توان با دو لایه نمودن پوشش ورق ها به طوریکه اولا رعایت حصیر چینی در اجرای ورق ها رعایت شود، و ثانیا اتصال پیچ ها باعث کاهش مقاومت برش پانچ ورق ها نگردد اقدام نمود.
در اجرای دیوار های پیرامونی با این پنل ها بهتر است از دو لایه ورق به صورت حصیر چینی استفاده شود.
چنانچه از این مصالح در مناطق مرطوب، مانند سرویس بهداشتی یا آشپز خانه استفاده می شود بایستی به درز بندی کامل توجه شود تا از نفوظ رطوبت به لایه های زیرین کار جلوگیری شود.
از اتصال این پنل ها به صورت مرطوب بایستی خودداری کرد.
اتصالات همواره بایستی به همراه بخش های سازه ی تقویتی نصب شود تا امکان اتصال تایل های سرامیکی بر روی این مصالح فراهم باشد.
چه رنگ روغنی باشد چه رنگ پلاستیک، همواره بر روی این پنل ها قابل استفاده استپوشش های رویی این پنل ها را با اتصالات پیچی متحرک نصب نکنید، مگر اینکه بر روی سازه ی تقویتی نصب شود.



تولید کننده اکسید منیزیم

تولید کننده اکسید منیزیم - خطوط تولید کننده اکسید منیزیم

تولید کننده اکسید منیزیم - شرکت پرشیا پایا معدن علاوه بر تولید منیزیت از معادن خود، تولید کننده اکسید منیزیم نیز می باشد. این شرکت خطوط تولید و پودر اکسید منیزیم را در شهرستان نهبندان راه اندازی کرده است.
اکسید منیزیم ماده ای معدنی استراتژیک است که کاربردهای فراوانی در صنعت دارد. از جمله موارد مصرف اکسید منیزیم میتوان به خوراک دام، کود کشاورزی و صنایع شیمیایی و تولید بوردهای منیزیم اشاره نمود. کاتالیزورها ، سفید کننده پالپ، لاستیک و پلاستیک، تصفیه فاضلاب و تصفیه آب اشاره نمود. مصرف اکسید منیزیم مرغوب بعلت ظرفیت جذب اسید و اثربخشی آن در تثبیت گونه های متخلخل فلزات سنگین ، در تصفیه خاك و آب های زیرزمینی و فاضلاب بسیار دارای اهمیت است.
اکسید منیزیم یک ماده معدنی با فرمول شیمیایی MgO است که از کلسینه کردن (حرارت دادن) سنگ معدن منیزیت (کربنات منیزیم MgCO3) تولید می شود. بدین صورت که پس از استخراج سنگ معدن منیزیت، طی عملیات های خالص سازی مختلف از قبیل خردایش، دانه بندی، شستشو، جداسازی به وسیله آهنربا و فلوتاسیون، این ماده فرآوری می شود. پس از خالص سازی منیزیت، آن را کلسینه می کنند. کلسینه کردن در دماهای مختلف سبب تولید اکسید منیزیم با اکتیویته های (سرعت واکنش پذیری) متفاوت می شود.

بنابراین اکسید منیزیم بر اساس دمای کلسینه کردن به سه دسته زیر تقسیم بندی می شود که هر کدام دارای خواص و کاربردهای متفاوتی هستند.

اکسید منیزیم کلسینه (Caustic)
اکسید منیزیم زینتره (Dead burned)
اکسید منیزیم فیوز (Fused)
اکسید منیزیم شرکت پرشیا پایا معدن در دمایی بین 700 تا 1000 درجه سانتیگراد پخت می شود و از نوع اکسید منیزیم کلسینه (کاستیک) می باشد. این محصول در دو گرید کشاورزی (خوراک دام و طیور) و گرید صنعتی ارائه می شود.
اکسید منیزیم این شرکت در بسته بندی کیسه جامبو 1 تنی ارائه می گردد.

شرکت پرشیا پایا معدن علاوه بر تولید منیزیت از معادن خود، تولید کننده اکسید منیزیم نیز می باشد. این شرکت خطوط تولید و پودر اکسید منیزیم را در شهرستان نهبندان راه اندازی کرده است.

آخرین اخبار

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

1400-06-01

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به همراه مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو)، از معدن آهن حنار و طلای هیرد و واحد فرآوری آن بازدید و مسائل و روند پیشرفت این واحدها را از نزدیک بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، معدن آهن حنار شهرستان نهبندان دارای ذخیره قطعی بیش از یک میلیون تن ماده معدنی در مساحتی بالغ بر ۲۹ کیلومتر مربع می باشد.

این معدن با ظرفیت استخراج اسمی سالانه ۱۰۰ هزار تن، در حال حاضر زمینه اشتغال بیش از ۲۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.

گفتنی است ۱۳ معدن آهن در استان دارای بیشتر ...
احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی از ابتدای امسال فعال و به چرخه تولید بازگشتند.
حجت ایمانطلب اظهار کرد از این معادن ۵ معدن در شهرستان‌ نهبندان و یک معدن در شهرستان سربیشه فعال شده است.

ایمان طلب ادامه داد معادن فعال شده در زمینه ماده های معدنی فلورین، منیزیت ، مس و گرانیت هستند.
وی افزود ذخیره قطعی این ۶ معدن ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن است که بیشتر آن شامل یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن مربوط به معدن مس در نهبندان است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت با فعال شدن این بیشتر ...
انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

ایرنا- عباس جرجانی با اعلام این مطلب افزود تاکنون ۱۴ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از چهار هزار میلیارد تومان در چارچوب ستاد توسعه خاوران به امضا رسیده که بالغ بر 3500 میلیارد آن در حوزه صنعت و معدن است.

وی گفت از این تعداد ۱۰ تفاهم‌نامه در حوزه صنعت، معدن و تجارت به ویژه صنایع معدنی امضا شده است که در بازه زمانی دو ، سه و پنج ساله اجرایی خواهند شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی میزان اشتغال پیش‌بینی شده در این طرح‌ها را ۶ هزار و ۵۳۶ نفر اعلام کرد و افزود در ستاد توسعه خاوران، تمامی طرح‌ها را به سمت فرآوری‌های معدنی برده‌ایم و با توجه به کمبو بیشتر ...
رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

1400-06-01

رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت از ابتدای امسال، ۲۹ پروانه اکتشاف در استان صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸۰ درصد رشد داشته است.
وی گفت در این مدت همچنین تعداد ۱۲ فقره گواهی کشف با ذخیره قطعی ۷.۵ میلیون تن و سرمایه گذاری به ارزش ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال چهار برابر شده است. بیشتر ...
لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

1400-01-22

لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

به اطلاع کیله متقاضیان محترم ثبت درخواست اکتشافی می رساند، پیرو رای شورایعالی معادن شماره 26064/60 مورخ 1400/01/17 ممنوعیت ثبت درخواست اولیه در گروه های مواد معدنی 1و2 در کل کشور و همچنین ممنوعیت ثبت درخواست اولیه علاوه بر گروهای 1 و 2 در گروه ماده معدنی 3 نیز در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز راس ساعت 10 صبح روز چهار شنبه مورخ 1400/01/25لغو می گردد و متقاضیان می توانند در گروه های فوق ثبت درخواست اکتشافی نمایند . بیشتر ...
اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

1399-06-12

اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به همراه جمعی از معاونین و مدیران این شرکت با حضور در جلسه ای مشترک با امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان، راهکارهای توسعه همکاری میان دو شرکت را بررسی نمودند. جلسه یاد شده روز سه شنبه 5 شهریورماه 98 در سالن کنفرانس شرکت فولاد اکسین انجام شد.
به گزارش معدن نیوز، در ابتدای این دیدار امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین ضمن خیر مقدم به مدعوین، انتصاب علی محمدی را به عنوان مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود با تعامل سازنده ای که بین دو شرکت وجود دارد، گام های موثری در راستای رونق تولید برداشته شود.

مدیرعامل شرکت بیشتر ...
خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

1398-07-21

خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

دنیای معدن - عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند.
به گزارش دنیای معدن، عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در حاشیه نمایشگاه ماینکس تهران گفت: معیار توسعه یافتگی، خام فروشی نیست بلکه تولید فولاد و محصولات دارای ارزش افزوده بالا معیار است.
او اضافه کرد: اگر به فرض سنگ آهن هم در کشور وجود داشته باشد امروز است شاهد هستیم ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند، در حالی که ۷ میلیون تن سنگ د بیشتر ...
بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

1398-06-06

بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

بررسی شرکت‌های گروه فرآورده‌های نسوز در سال 97 نشان می‌دهد به طور کلی شاهد افزایش مبلغ فروش شرکت‌های این گروه در سال 97 نسبت به سال 96 بوده‌ایم.
به گزارش تجارت‌نیوز، بررسی مبلغ فروش گروه فرآورده‌های نسوز نشان می‌دهد کفرا (فرآورده های نسوز ایران) در سال ۹۷ بالاترین میزان درآمد را در بین گروه فرآورده‌های نسوز داشته است.

کفرا در سال مالی منتهی به اسفند ماه سال ۹۷ توانسته است ۲۱۶ میلیارد تومان درآمد بسازد.

در رتبه‌های بعدی ساخت درآمد حاصل از فروش کتوکا (تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا)، کاذر (فرآورده‌های نسوز آذر) و کفپارس (فرآورده‌های نسوز پارس) قرار دارند.
بیشتر ...
کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

1398-06-06

کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

به گزارش معدن نیوز، بر اساس این گزارش، کاهش تولید در دو کشور بزرگ تولیدکننده مس یعنی شیلی و اندونزی، بیشتر از رشد تولید سایر کشورها بوده است.

تولید در شیلی به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده مس معدنی در جهان 3 درصد کاهش یافته است که دلیل عمده آن پایین بودن عیار سنگ کانی بوده است. همچنین تولید کنسانتره در اندونزی به دلیل عملیات انتقال دو معدن اصلی این کشور به مناطقی با عیار سنگ کانی متفاوت، منجر به کاهش موقتی 55 درصدی تولید شد.

پس از رشد 11 درصدی در سال 2018، تولید در جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) و زامبیا در 5 ماه اول سال 2019 اساساً ثابت باقی ماند که دلیل آن کاهش بیشتر ...
بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

1398-06-06

بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

نشست خبری مهندس منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با حضور،اصحاب رسانه و جمعی از دیگر مسئولین شرکت دوشنبه چهارم شهریور ماه همزمان با هفته دولت در دفتر مدیرعامل برگزار شد.

مهندس منصور یزدی زاده ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر گفت : امسال تحت عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری گردید و تولید کنندگان در این خصوص وظیفه سنگین و الزاماتی نیاز دارند تا بتوانند در این زمینه با تمام قوا نقش آفرین باشند.

وی در ادامه به فرایند متفاوت تولید ذوب آهن با سایر فولادسازان پرداخت و افزود : شیوه تولید در ذوب آهن به روش کوره بیشتر ...
دوره آموزشی

1398-03-01

دوره آموزشی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" توسط آکادمی ملی فولاد برگزار می شود/ مدرس؛ کیوان جعفری طهرانی

به گزارش معدن نیوز، آکادمی ملی فولاد به منظور بررسی چگونگی صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم، محدودیت های ایجاد شده در فرایند صادرات در پی تحریم ها و نیز تکنیک های موثر برای عبور از تحریم دوره آموزشی کاربردی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" را با تدریس کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی فولاد و معدن برگزار می کند.

این دوره دو روزه 28 و 29 خرداد 98 در محل انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار خواهد شد. بیشتر ...
منیزیت دانه بندی

1397-03-22

منیزیت دانه بندی

منیزیت دانه بندی
منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر و به صورت پودر 60 تا 400 مش توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود.
همچنین اكسيد منيزيم دانه بندي و پودر نیز توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود. بیشتر ...
محصولات منيزيتي

1397-03-22

محصولات منيزيتي

منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر
اكسيد منيزيم دانه بندي 0 تا10 ميلي متر
اكسيد منيزيم پودر 60 تا 400 مش بیشتر ...